Voorgerechten

DAGSOEP

6,00

KAASKROKETTEN

12,50

ARTISANALE GARNAALKROKETTEN 

9,00 (1st) / 16,50 (2st)

DUo kaas/garnaalkroket

15,00

SCAmpi's met look en fijne kruiden

16,00

SLaatje gerookte eendenborst en mangochutney

16,50


Gerookte zalm met mierikswortelroom

16,50

Deens patatje met gerookte zalm en spek

15,00


King krab

king krab poten met look 

Voorgerecht            31,50

Hoofdgerecht        49,50

Vleesgerechten

gegrilde steak 
  • Kruidenboter                                                                22,00
  • Peperroomsaus                                                          25,50                                    
  • Rodewijnsaus met vier pepers                         25,50
  • Champignonroomsaus                                         25,50
gegrilde dunne lende 
  • Kruidenboter                                                               27,00
  • Peperroomsaus                                                          30,50
  • Rodewijnsaus met vier pepers                        30,50
  • Champignonroomsaus                                        30,50

  • LAMSKROON IN ROZEMARIJNSAUS
    29,50


    Visgerechten

    GEBAKKEN ZEETONG

    Dagprijs

    Geroosterde zalm met mediterrane groenten en pasta pesto

    25,00

    KABELJAUW, Gegratineerd met prei, tomaatjes en basilicum

    25,50

    garnaalkroketten (3st), sla en frieten

    24,00

    scampi's met soja-gembersaus, wokgroenten en noedels

    23,50

    Lunch 

    lunch op maandag, donderdag en vrijdag

    Soep of kaaskroket 
    Hoofdgerecht

    21,00

    Weekendmenu

     

     

    Deens patatje, gerookte zalm, kaas en spek 

    Pomme de terre Danoise, saumon fumé, fromage et lardons 

     

    Hertenkalffilet, jagermeestersaus, herfstgroenten, hertoginnekroketjes

    Filet de chevreuil, sauce grand veneur, légumes d’automne, pommes duchesse

     

    Gecarameliseerde peer, vanille-ijs, crumble met anijs

    Poire caramélisée, glace vanille, crumble à l’anis

     

    MENU : € 49,50 p.p. 

    menu enkel per tafel / menu pour la table entière 

     reserveren is aanbevolen ! / réserver est souhaitable !



    Herfst-tip :

    Geroosterd varkenshammetje met Tierenteyn-mosterdroomsaus, sla, frieten 

    Jambonneau de porc rôti, sauce moutarde à l’ancienne ‘Tierenteyn’, salade, pommes frites

    € 25,50




    Desserts

    Profiteroles met vanilleroomijs en warme chocoladesaus

    8,50

    Crème brûlée

    7,00

    Coupe colonel 
    10,00
    Coupe vanille 

    7,00

    coupe dame blanche

    8,50

    coupe Méringue-caramel

    8,00

    coupe Sabayon (v.A. 2 pers.)

    9,50 p.p.



    coupe brésilienne

    8,00

    coupe Advocaat

    9,00

    NIEUW: koffie met ijspralines (3st.)

    7,00