Voorgerechten

DAGSOEP

7,00

KAASKROKETTEN

15,00

ARTISANALE GARNAALKROKETTEN 

11,00 (1st) / 20,00 (2st)

DUo kaas/garnaalkroket

18,00

SCAmpi's met look en fijne kruiden

19,00

Slaatje met gerookte eendenborst, mango chutney

17,50


Deens patatje met gerookte zalm en spek

18,00


King krab

king krab poten met look 

Voorgerecht            Dagprijs

Hoofdgerecht        Dagprijs

Vleesgerechten

gegrilde steak met kruidenboter   
Geserveerd met salade en frietjes 
26,00


Peperroomsaus                                                          4,50 
Rodewijnsaus met vier pepers                         4,50              Champignonroomsaus                                         4,50     



VArkenshammetje met Tierenteyn mosterdsaus     
Geserveerd met salade en frietjes
29,50
                             
gegrilde dunne lende met kruidenboter   
Geserveerd met salade en frietjes
    32,00


Peperroomsaus                                                         4,50
Rodewijnsaus met vier pepers                        4,50              Champignonroomsaus                                        4,50   
     

LAMSKROON IN ROZEMARIJNSAUS
GESERVEERD MET WARME GROENTEN EN KROKETJES
37,50


Visgerechten

GEBAKKEN ZEETONG

Dagprijs

Geroosterde zalm met mediterrane groenten en pasta pesto

29,00

KABELJAUW, Gegratineerd met prei, tomaatjes en basilicum

31,00

garnaalkroketten (3st), sla en frieten

28,00

scampi's met soja-gembersaus, wokgroenten en noedels

28,50

Lunch 

lunch op donderdag en vrijdag

Soep of kaaskroket 
Hoofdgerecht

23,00

Irish Weekendmenu

 

“ Fish Fingers “
Slaatje met gepaneerde visreepjes , limoen-knoflookmayonaise
Salade au goujonnettes de poisson, mayonaise à l’ail et citronvert

***

“ Irish ribeye, Guinness sauce, sweet potato fries “
Ierse ribeye, sausje met Guinness, champignons met spek en sjalot, zoete aardappel-frietjes
Noix d’entrecôte irlandaise, sauce à la bière Guinness, champignons aux lardons et échalotte, frites de pommes de terre douces

***

“ Irish Coffee “

Of/ou

Koffie met ijspralines / café avec pralines glacées


Menu : € 59 p.p.

menu enkel per tafel / menu pour la table entière !

  reserveren is aanbevolen  ! / réserverest souhaitable !


Weekendmenu paasvakantie 

vanaf zaterdagavond 30 maart t/m zondag 14 april


Tartaar van zalm en mango, sesam-sojadressing, avocado

Tartare de saumon et mangue,  sésame et soja, avocat

***

Lamsfilet ‘Dordogne’, lamsjus met tijm en porto, geroosterde wortelen en groene asperges, rösti-aardappelen

Filet d’agneau ‘Dordogne’, jus au thym et porto, carottes et asperges vertes braisées, pommes de terre rösti

***

Pavlova Exotique

Meringue, coulis, passievrucht, vanilleroom

 Meringue, coulis, fruit de la passion, crème chantilly

MENU : € 64 p.p.


menu enkel per tafel / menu pour la table entière !

  reserveren is aanbevolen  ! / réserverest souhaitable !


Wintersuggestie / suggestion d'hiver

Geroosterd varkenshammetje met Tierenteyn-mosterdroomsaus, sla, frieten  

Jambonneau de porc rôti, sauce moutarde à l’ancienne ‘Tierenteyn’, salade, pommes frites 


€ 29,50  


Desserts

Profiteroles met vanilleroomijs en warme chocoladesaus

10,50

Crème brûlée

9,00

Coupe colonel 
11,00
Coupe vanille 

9,00

coupe dame blanche

10,50

coupe Méringue-caramel

10,00

coupe Sabayon (v.A. 2 pers.)

11,00 p.p.



coupe brésilienne

10,00

coupe Advocaat

11,00

Ijspralines (5st.)
8,50

koffie met ijspralines (3st.)

9,00