Voorgerechten

DAGSOEP

7,00

KAASKROKETTEN

15,00

ARTISANALE GARNAALKROKETTEN 

11,00 (1st) / 20,00 (2st)

DUo kaas/garnaalkroket

18,00

SCAmpi's met look en fijne kruiden

19,00

Slaatje met gerookte eendenborst, mango chutney

17,50


Deens patatje met gerookte zalm en spek

18,00


King krab

king krab poten met look 

Voorgerecht            Dagprijs

Hoofdgerecht        Dagprijs

Vleesgerechten

gegrilde steak met kruidenboter   
Geserveerd met salade en frietjes 
26,00


Peperroomsaus                                                          4,50 
Rodewijnsaus met vier pepers                         4,50              Champignonroomsaus                                         4,50     



VArkenshammetje met Tierenteyn mosterdsaus     
Geserveerd met salade en frietjes
29,50
                             
gegrilde dunne lende met kruidenboter   
Geserveerd met salade en frietjes
    32,00


Peperroomsaus                                                         4,50
Rodewijnsaus met vier pepers                        4,50              Champignonroomsaus                                        4,50   
     

LAMSKROON IN ROZEMARIJNSAUS
GESERVEERD MET WARME GROENTEN EN KROKETJES
37,50


Visgerechten

GEBAKKEN ZEETONG

Dagprijs

Geroosterde zalm met mediterrane groenten en pasta pesto

29,00

KABELJAUW, Gegratineerd met prei, tomaatjes en basilicum

31,00

garnaalkroketten (3st), sla en frieten

28,00

scampi's met soja-gembersaus, wokgroenten en noedels

28,50

Lunch 

lunch op donderdag en vrijdag

Soep of kaaskroket 
Hoofdgerecht

23,00

 Weekendmenu

Meloencocktail met serranoham, asperges en vadouvan - mayonaise

Cocktail de melon au jambon Serrano, asperges et mayonnaise au vadouvan

 

Gegrilde zeebaarsfilet met een kruidige tomaat – basilicumsaus, linguine ‘sauce vierge’

Filet de bar grillé, sauce relevée aux tomates et basilic, linguine ‘sauce vierge

 

Coupe  “Lucie”

Vanilleroomijs, roomlikeurtje, amaretticrumble, chocomousse, slagroom, aardbei

glace vanille, liqueur , crumble d’amaretti, mousse au chocolat, crème fraiche, fraise

 

MENU : € 55 p.p.

Menu enkel per tafel verkrijgbaar (zaterdag & zondag)

Reserveren is gewenst !

Menu uniquement pour la table entière   (samedi&dimanche)

 Il est souhaitable de réserver ! (samedi & dimanche) 

Desserts

Profiteroles met vanilleroomijs en warme chocoladesaus

10,50

Crème brûlée

9,00

Coupe colonel 
11,00
Coupe vanille 

9,00

coupe dame blanche

10,50

coupe Méringue-caramel

10,00

coupe Sabayon (v.A. 2 pers.)

11,00 p.p.



coupe brésilienne

10,00

coupe Advocaat

11,00

Ijspralines (5st.)
8,50

koffie met ijspralines (3st.)

9,00